Hitta till verkstaden

Sennans MC Verkstad

Änganäsvägen 2
30594 Halmstad


Det lönar sig garanterat om du lämnar in din MC, ATV eller moped till Sennans MC-verkstad för service eller reparation även om du bor i Göteborg, Malmö eller Växjö. Även om våra flesta kunder kommer från Halmstad så har vi många nöjda kunder från bland annat Göteborg, Malmö och Växjö. Så gör som många andra och åk ner till Halmstad och Sennans MC-verkstad och gör din service, ta sen den fina motorcykelvägen Arlösavägen in till Halmstad och ta en glass på östra stranden! Självklart bjuder vi på kaffe i verkstaden medans du väntar på din service eller reparation.

Kom ihåg att vi på Sennans MC-verkstad som extra service åt dig som kund även kan hämta din MC, ATV eller moped och köra hem den till dig när den är klar. Du kan alltså serva ditt fordon hela året utan att behöva tänka på väder och vind eller på om fordonet är påställt eller okörbart. Se priser för hämtning och lämning av MC, ATV samt moped under priser i menyn.

I vår verkstad så använder vi endast de bästa verktygen och produkterna till din motorcykel, ATV och moped vid all service och reparation. Vi på Sennans MC-verkstad kör också aktivt alla typer av motorcyklar, allt från enduro/cross till supermoto/sporthoj, så du kan lita på att vi vet vilka produkter som håller vad de lovar. Tveka inte att kontakta Sennans MC-verkstad, Din motorcykelverkstad!

Motorcykel som kör på bakhjulet, Sennans MC-verkstad.